Laat alles vlot verlopen met de automaten van VDB & Zn

Elektriciteitswerken VDB & Zn is gespecialiseerd in de installatie van allerhande (verdeel)automaten in Oudenaarde. Wij voorzien zowel in de levering als professionele plaatsing.

Het assortiment

Het aanbod aan laagspanningsproducten gaat om installatiemateriaal, producten voor het huishouden, residentiële en industriële laagspanningsdistributie, automatisering en sturing, en kasten en schakelborden. Door jarenlange ervaring werken wij enkel met de beste merken. Zo rekenen wij altijd op Vynckier, de Europese marktleider op het gebied van laag- en middenspanningsproducten, en op de wereldwijde, kwaliteitsvolle productseries van Moeller. Zowel bij de levering als de plaatsing van de automaten is vader of zoon aanwezig, zodat er kan toegekeken worden op de beste bediening.

Onze dienstverlening

Hier stopt het natuurlijk niet voor ons elektriciteitsbedrijf, gevestigd te Oudenaarde. U kan ook op een onze professionele diensten rekenen op vlak van schakelaars, domotica, data- & telefoniebekabeling, elektrische verwarming, airconditioning, algemene verlichting, automatisatie, ventilatie en video & parlofonie. Hierbij kan er altijd gerekend worden op een propere installatie en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u graag bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

   

Back to Top