Meer dan degelijke domotica

Degelijke domotica in Oudenaarde vindt u bij Elektriciteitswerken VDB & Zn. U zal versteld staan van de vele mogelijkheden!

Maak het uzelf makkelijk

Onze Freedom-domotica installatie laat u verlichting, verwarming, ventilatie en andere elektrische apparaten vanop afstand controleren. Het is gemakkelijk in gebruik, biedt comfort en vermindert uw energieverbruik. Het kan bovendien constant aangepast worden aan uw nieuwe noden. Daarbij hebt u ook controle over uw veiligheid met de alarmfuncties. Deze detecteren onder meer glasbreuk, water, rook en gas. Met de modem hebt u alles volledig in handen en wordt u gewaarschuwd in geval van inbraak of waterlek. Zo bent u altijd op uw gemak! Wij werken met de twee topmerken Crouzet en Siemens.

De vele diensten van VDB & Zn

Maar ons elektriciteitsbedrijf in Oudenaarde kan u op andere vlakken nog meer comfort bieden! Zo zijn wij ook gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met automaten, schakelaars, data- & telefoniebekabeling, elektrische verwarming, airconditioning, algemene verlichting, automatisatie, ventilatie en video & parlofonie.

Ga voor het ultieme gemak met al onze topelektronica van extreem goede kwaliteit en contacteer ons voor extra info of een vrijblijvende offerte!

Back to Top