Jarenlang verwarmingsgenot met de elektrische verwarming van de accumulator ATT

Elektriciteitswerken VDB & Zn - Oudenaarde - Elektrische verwarming Voor onze elektrische verwarming in Oudenaarde kiezen wij bij Elektriciteitswerken VDB & Zoon voor de accumulator ATT: verantwoord en milieuvriendelijk.

Een lange levensduur aan verwarmingsgenot

De accumulator ATT bestaat uit milieuvriendelijk isolatiestoffen en gaat gegarandeerd jaren mee door de lage belasting van de verwarmingselementen. De warmteafgifte gebeurt hierbij snel dankzij de frontale luchtaanzuiging. Dit wordt ook gestimuleerd door het groot contactoppervlak van de lucht met de kern. Het werkt op nachtstroom door een afzonderlijk circuit dat enkel actief is tijdens de late uren. Wij zijn bij Elektriciteitswerken VDB & Zn overtuigd van de optimale werking van dit systeem! Het is het neusje van de zalm op vlak van elektrische verwarming.

De vele diensten van VDB & Zn

Wij zijn uiteraard ook overtuigd van al onze andere diensten en producten in verband met automaten, schakelaars, domotica, data- en telefoniebekabeling, airconditioning, algemene verlichting, automatisatie, ventilatie en video & parlofonie. Al sinds 1987 hebben wij de nodige ervaring opgedaan in elektriciteitswerken en dat merkt u snel!

Ga daarom voor zekerheid en contacteer ons elektriciteitsbedrijf in Oudenaarde voor extra informatie en een vrijblijvende offerte.

Back to Top