Elegante electronica: schakelaars in alle geuren en kleuren

Ontdek een breed gamma aan schakelaars in Oudenaarde bij Elektriciteitswerken VDB & Zn, verkrijgbaar in vele kleuren en met verscheidene functies.

Voor elk wat wils

Alles wordt slimmer en discreter en dat geldt ook voor schakelaars. Er bestaan tegenwoordig zoveel modellen dat u sowieso een optie vindt dat perfect in uw interieur past. Door de oplichtende pictogrammen kan u ze in het donker vinden en ze zijn enorm eenvoudig in gebruik. Wilt u het licht doseren? Ga dan voor een regelaar. Of liever één dat vanzelf aangaat wanneer er iemand toekomt? Ga dan voor een automatische schakelaar. Welke optie u ook kiest, het gaat altijd om een topdesign met praktische functies: Btinco, Legrand, CJC, Niko en Gardy.         

De vele diensten van VDB & Zn

VDB & Zn heeft verstand van elektronicazaken. Ook op andere vlakken werken wij enkel met de beste merken en zorgen. Dit geldt voor automaten, domotica, data- & telefoniebekabeling, elektrische verwarming, airconditioning, algemene verlichting, automatisatie, ventilatie en video & parlofonie.

Ga dus voor elegante elektronica met de diensten en producten van Elektriciteitswerken VDB & Zn in Oudenaarde. Contacteer ons gerust voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

 

Btinco

Legrand

CJC

Nico

Gardy

 
Back to Top